Om oss. Vår vision är att ständigt innovera innehållsmarknadsföring.
Giraff är en ung och innovativ mediebyrå som specialiserar sig på digital marknadsföring samt distribution av periodiska tidskrifter.

Kärnan i vår kommunikation är kombinationen av analoga kanaler och digitala plattformar. Vi kopplar ihop ert redaktionella material med den digitala läsaren för att nå helt rätt målgrupp.

Content Marketing är en attraktiv marknadsföringsstrategi med fokus på att producera värdefullt och relevant innehåll för att attrahera samt behålla en specifik målgrupp.
Våra tidskrifter belyser relevanta ämnen, i rätt kanaler, vilket ger dig som medverkande ett högt observationsvärde i rätt sammanhang.

free-newspaper-mockup-vol-1

Vilka är vi? Vi är nyfikna, drivna, företagsamma, energiska och färgglada.
Periodiska tidskrifter.

Våra starkaste print-produkter består av Affärslivet och Inriktning.

Affärslivet riktar sig mot näringslivet med olika fokusområden som noggrant väljs ut när ämnesområdet är som mest relevant. www.affarslivet.se

Inriktning är en konsumenttidning som ger läsaren inblick i hälsa, vinter, sommar eller varför inte mat & dryck. www.inriktning.nu

Distribution.

Vi distribuerar i Sveriges ledande dags- och kvällspress med en kombination av digitala plattformar. Passar det inte dig? Vi är flexibla och hjälper er att skapa och distribuera i rätt forum och kanaler.


Räckvidd.

Tack vare rikstäckande distributionskanaler och ett brett urval av digitala plattformar når vi ut riket runt. Digitalt som analogt.

Sponsor- och reklampaket.

Är ni i behov av någon som kan hjälpa er att förmedla era produkter eller tjänster? Vi på Giraff har gedigen erfarenhet av kundhantering och uppsökning.