Karriär

Är du vår nästa Giraff?

Säljare med projektansvar

Giraff Publishing är ett ungt och innovativt företag som arbetar med content marketing. Vi producerar i dagsläget två periodiska tidskrifter, Affärslivet och Inriktning som distribueras tillsammans med Sveriges ledande dagspress. Vi erbjuder flera olika alternativ av exponeringsmöjligheter till våra kunder.

Giraff Publishing startade i Malmö i augusti 2015, sedan dess har vi vuxit till sju anställda och publicerat över sexton tidningar. Vi fortsätter att växa så det knakar och nu söker vi en projektledare till våra tidskrifter.

Tjänsten vi erbjuder är rollen som säljare med projektansvar. Projektledarens roll är att skapa en tidning från idé till färdig produkt. Det innebär att man är med och påverkar tidningens innehåll, det vill säga vilka personer som ska intervjuas samt att arbeta med försäljning av annonser. Vi säljer över telefon till företag av alla storlekar i hela Sverige. Att arbeta hos oss är en livsstil.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som tror på dig själv, är driven och redo att anta utmaningen att sälja print i en allt mer digitaliserad värld. Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller media är meriterande men inget krav. Vi ser hellre att du trivs hos oss och att vi trivs med dig. Det vi kan garantera dig är glada och trevliga kollegor, ett högt tempo och spännande arbetsuppgifter.

Anställningen är en heltidstjänst med provanställning på sex månader med marknadsmässig lön.

Sök jobbet hos oss på adam.bengtsson@giraffpublishing.se

Bifoga CV och personligt brev så hör vi av oss.

Skiss2